Villaggio Turistico Pian Dei Boschi – Kamperen in Savona

Villaggio Turistico Pian Dei Boschi – Vakantie Savona (Italië) 2019 – Camping in Pietra Ligure – De licht glooiende terrassencamping ligt in een groene omgeving, langs de afrit van de A10, op 700 m van de zee. Op de standplaatsen is veel schaduw van o.m. rietmatten, loof- en naaldbomen. Er zijn een voetbalveld en een tennisbaan. De weg ligt binnen gehoorsafstand. In het hoogseizoen is er animatie. Er rijdt een gratis pendelbus naar het strand dat hoort bij de camping. Het openluchtzwembad heeft een apart gedeelte voor peuters. Deze camping is goedkoop en gemakkelijk online te boeken voor je vakantie in 2019.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Anwbcamping – Villaggio Turistico Pian Dei Boschi
 

ANWB Campings 2019 – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Aanbieder Villaggio Turistico Pian Dei Boschi – Vakantie Savona 2019

Deze camping komt uit het aanbod van ANWB campings. Deze vakantie aanbieder is dé allround aanbieder van campings in Europa. ANWB camping biedt een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Ze hebben een zeer divers aanbod van onder andere topcampings, Glamping, campings voor onderweg, gezinscampings en campings aan zee.

Bekijk alle campings en kampeervakanties voor 2019 op de Website Anwbcamping

Naast Anwbcamping zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van campings naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van campings in 2019 op: Kampeervakantie aanbieders