Vakantiehuis Res. de Eese-Vijverzicht – Steenwijk-De Bult

Vakantiehuis Res. de Eese-Vijverzicht – Steenwijk-De Bult – 2 personen – Vakantie Overijssel 2019 (Nederland) – Dit vakantiehuis is gelegen aan de vijver, 1 van de mooiste plekjes op het vakantiepark. Dit sfeervolle vakantiehuis is comfortabel en geschikt voor maximaal zes personen. Vanuit het vakantiehuis heeft u mooi uitzicht over de grote bosvijver op het vakantiepark. U heeft tijdens uw vakantie de beschikking over een volledig ingerichte keuken met onder meer een staafmixer en tosti-apparaat. Het sanitair is luxe en voorzien van een ligbad en douchekop met LED verlichting. Het betreft een prachtige locatie met meerdere terrassen. Na een mooie dag in de omgeving kunt vertoeven op de prachtige veranda. Kinderen vermaken zich prima op de trampoline in de tuin.

Op het park kunt u op aanvraag een barbecue huren, hier kunt u ook vleespakketten bij bestellen. Residence De Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de eeuwenoude beukenpartijen. Het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam De Bult. Residence De Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het vakantiepark is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Chalet.nu – Vakantiehuis Res. de Eese-Vijverzicht
 

vakantiehuisjes voordelig boeken voor 2019

Aanbieder Vakantiehuis Res. de Eese-Vijverzicht – Steenwijk-De Bult

Dit vakantiehuis voor je vakantie in 2019 naar Nederland komt uit het aanbod van Chalet.nu. Deze gerenommeerde organisatie biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bezoek de Website van Chalet.nu

Naast Chalet.nu zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van vakantiehuizen naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van vakantiehuizen in 2019 op: Vakantiehuis aanbieders