Vakantiehuis Res. de Eese-Jagershuys – Steenwijk-De Bult

Vakantiehuis Res. de Eese-Jagershuys – Steenwijk-De Bult – 16 personen – Vakantie Overijssel 2019 (Nederland) – Dit vakantiehuis betreft een sfeervolle jagerswoning, gelegen nabij het bos. In deze groepsaccommodatie is het jagersthema duidelijk aanwezig. Vier slaapkamers betreffen bedstedes, die vooral bij kinderen zeer geliefd zijn. Het vakantiehuis beschikt over drie badkamers, waarvan 1 badkamer aangepast is voor mindervaliden. Deze badkamer beschikt over een verhoogd toilet en een douchebrancard. Er zijn 2 kamers gelijkvloers en ook de aangepaste badkamer is op de begane grond. Een eventuele scootmobiel kan naast het huis geparkeerd worden net als de auto’s.

Op het park kunt u op aanvraag een barbecue huren, hier kunt u ook vleespakketten bij bestellen. Rondom het vakantiehuis vindt u een ruime tuin met speelgelegenheden voor de kinderen. Residence De Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de eeuwenoude beukenpartijen. Het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam De Bult. Residence De Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het vakantiepark is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Chalet.nu – Vakantiehuis Res. de Eese-Jagershuys
 

vakantiehuisjes voordelig boeken voor 2019

Aanbieder Vakantiehuis Res. de Eese-Jagershuys – Steenwijk-De Bult

Dit vakantiehuis voor je vakantie in 2019 naar Nederland komt uit het aanbod van Chalet.nu. Deze gerenommeerde organisatie biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bezoek de Website van Chalet.nu

Naast Chalet.nu zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van vakantiehuizen naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van vakantiehuizen in 2019 op: Vakantiehuis aanbieders