Vakantiehuis Op de Bult – Bentelo

Vakantiehuis Op de Bult – Bentelo – 8 personen – Vakantie Overijssel 2019 (Nederland) – Deze landelijk gelegen en comfortabel ingerichte vakantiewoning vindt u in het plaatsje Bentelo, in de groene gemeente Hof van Twente.In de omgeving vindt u prachtige bossen, heidevelden en ongerepte natuurgebieden zoals de Herikerberg, de Friezenberg en de Borkeld. De diverse landgoederen, met eeuwenoude kastelen, prachtige tuinen en karakteristieke boerderijen, zijn absoluut een bezoek waard.

Ook fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen, aangezien door De Hof van Twente 1 van de vijf mooiste fietsroutes van Nederland loopt. Fietsberging is aanwezig! Kinderen kunnen zich hier ook prima vermaken. Avonturenpark Hellendoorn is op ca. 30 autominuten bereikbaar en op slechts enkele minuten afstand bevindt zich kinderspeelboerderij ‘t Höfke. Voor ieder wat wils dus!

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Chalet.nu – Vakantiehuis Op de Bult
 

vakantiehuisjes voordelig boeken voor 2019

Aanbieder Vakantiehuis Op de Bult – Bentelo

Dit vakantiehuis voor je vakantie in 2019 naar Nederland komt uit het aanbod van Chalet.nu. Deze gerenommeerde organisatie biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bezoek de Website van Chalet.nu

Naast Chalet.nu zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van vakantiehuizen naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van vakantiehuizen in 2019 op: Vakantiehuis aanbieders