Vakantiehuis de Vennen – Wijchen

Vakantiehuis de Vennen – Wijchen – 30 personen – Vakantie Gelderland 2019 (Nederland) – Deze ruime groepsaccommodatie doet aan als een moderne familiewoning, zodat u niet het gevoel heeft in een groepshuis te verblijven dat plaats biedt aan 30 personen. Het ligt aan de rand van natuurgebied Overasseltse en Hatertse vennen, tussen de gemeenten Wijchen, Heumen en Nijmegen. In de gezellige, ruime woonkamer zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig samenzijn: er is een sfeervolle bar, een tv, spelletjes en een geluidsinstallatie. De professionele keuken is volledig ingericht voor het bereiden van heerlijke diners. Van de 11 slaapkamers hebben er 9 een eigen badkamer. Op de begane grond is 1 slaapkamer (met badkamer) die tevens geschikt is voor mindervalide gasten. Het groepshuis ligt op een kleinschalige familiecamping, maar u beschikt over een eigen tuin met ruime terrassen en een grasveld.

Na 22.00u is het niet meer toegestaan om op het grote terras voor het huis te zitten in verband met het lawaai dat dit kan veroorzaken richting de familiecamping. Aan de andere kant van de woning is een prive overkapping gecreëerd waar men rustig gebruik van kan maken na dit tijdstip.Wijchen is een veelzijdig dorp met middeleeuwse kastelen tot kronkelige wandelpaden door de bossen en van een gezellig terrasje tot de rust in het natuurgebied met vennen. In dit vennenlandschap op loopafstand van het vakantiehuis vindt u diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast zijn op korte afstand van de woning diverse mogelijkheden voor het organiseren van groepsactiviteiten zoals agrolympics, boerenzeskamp, boeren bowlen of een huifkartocht. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt op nog geen 10km afstand. Deze stad op een heuvelrug aan de oevers van de Waal staat bekend om zijn vele gezellige terrassen.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Chalet.nu – Vakantiehuis de Vennen
 

vakantiehuisjes voordelig boeken voor 2019

Aanbieder Vakantiehuis de Vennen – Wijchen

Dit vakantiehuis voor je vakantie in 2019 naar Nederland komt uit het aanbod van Chalet.nu. Deze gerenommeerde organisatie biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bezoek de Website van Chalet.nu

Naast Chalet.nu zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van vakantiehuizen naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van vakantiehuizen in 2019 op: Vakantiehuis aanbieders