Vakantiehuis Combi Veluwe en Wellness II – Putten

Vakantiehuis Combi Veluwe en Wellness II – Putten – 8 personen – Vakantie Gelderland 2019 (Nederland) – Geniet van de wellness faciliteiten en ruimte van deze sfeervolle, eigentijdse vakantiewoning. De woning is gelegen op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) aan de voet van de hei en u loopt zo het bos in. U kunt in de tuin heerlijk bijkomen in de sauna om vervolgens in de hottub te springen. Hier bent u ver weg van alle dagelijkse drukte en daarmee dus de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie.

De heidevelden en loofbossen op 1 van de mooiste stukjes Veluwe nabij het Veluwemeer vormen een heerlijk wandelgebied. Wandel of fiets ook eens door 1 van de vele historische Veluwse dorpen en steden of breng een bezoek aan het Veluwemeer (7km). Dit meer biedt in de zomer zeer veel recreatiemogelijkheden. U kunt er windsurfen, zeilen, vissen en zwemmen. Een leuk uitstapje met kinderen is het Dolfinarium in Harderwijk (14km).

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Chalet.nu – Vakantiehuis Combi Veluwe en Wellness II
 

vakantiehuisjes voordelig boeken voor 2019

Aanbieder Vakantiehuis Combi Veluwe en Wellness II – Putten

Dit vakantiehuis voor je vakantie in 2019 naar Nederland komt uit het aanbod van Chalet.nu. Deze gerenommeerde organisatie biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bezoek de Website van Chalet.nu

Naast Chalet.nu zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van vakantiehuizen naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van vakantiehuizen in 2019 op: Vakantiehuis aanbieders