SRC reizen 2019

De groepsreizen en individuele reizen van SRC reizen 2019 zijn geschikt voor iedereen die tijdens zijn vakantie méér van de wereld wilt ontdekken! Al 33 jaar organiseert SRC de mooiste culturele groepsreizen, fly drives en een privéreis met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen.

Tijdens deze reizen laat SRC de gasten niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven. Vele tevreden reizigers kunnen dit beamen!

6 redenen om voor SRC reizen te kiezen in 2019

– De mooiste reisroutes
– De beste reisleiders en gidsen
– Héél veel is bij de reissom inclusief
– Goede prijs-kwaliteitverhouding
– Vele tevreden reizigers
– Al 33 jaar betrouwbaar

De mooiste reisroutes

Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is een belangrijk ingrediënt van de unieke reizen van SRC. De reizen laten de reizigers de mooiste plekken van de wereld zien. SRC stelt de reisroutes zo samen dat je niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. En als dat betekent dat er een stukje omgereden moet worden, een extra hotelovernachting of een binnenlandse vlucht in het reisprogramma toegevoegd wordt, of dat het beter is om geen ‘rondje’ te maken, maar juist een andere luchthaven te kiezen voor de terugvlucht, dan doet SRC dat! Want SRC wil de gasten méér van hun vakantieland laten zien, op de mooiste manier!
 

SRC reizen gratis brochures

De beste reisleiders en gidsen bij SRC reizen in 2019

De reizen van SRC naar al die prachtige, cultuurrijke bestemmingen worden begeleid door beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven! Juist omdat zij zo belangrijk zijn voor het welslagen van de vakantie van de gasten besteed SRC reizen 2019 veel zorg aan de selectie, training en begeleiding van de reisleiders.

Héél veel is bij de reissom inclusief

Bij de groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. Zo is bij de culturele groepsreizen en bij de meeste privéreizen het complete excursieprogramma inclusief. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators van rondreizen moeten reizigers vaak ter plaatse voor de excursies nog bijbetalen. Ook is op veel reizen naast het ontbijt het diner inbegrepen.

En mocht dit niet het geval zijn, dan weten de gasten zeker dat het hotel zodanig gelegen is dat zij makkelijk zelf op zoek kunnen naar een leuk eetadresje. Bij alle reizen staat duidelijk beschreven wat wel en niet is inbegrepen in de reissom, en wat de verwachte kosten zijn van de eventuele extra’s en de entreegelden. Er zijn dus geen verborgen kosten, en de reizigers hoeven niet in de kleine lettertjes te duiken om te weten waar zij aan toe zijn. Zo komen zij tijdens hun vakantie niet voor nare verrassingen te staan.

Bekijk alle reizen op de Website Src-reizen
 

SRC Reizen vakantie aanbod 2019