Son Caliu Hotel & Spa Oasis – Vakantie Portals Nous

Son Caliu Hotel & Spa Oasis – Vakantie Portals Nous 2019 – Son Caliu Hotel & Spa Oasis is een mooi resort, gelegen in Palmanova. Het hotel heeft een buitenzwembad dat op een klein strandje gelegen is en u kunt zowel plaatsnemen op het zonneterras als op de ligstoelen op het strand. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en om te genieten van het ultieme vakantiegevoel. Uitkijkend over de mooie baai, luisterend naar het kabbelende water, weg van alle drukte en stress. Zoals de naam al doet vermoeden is er ook een wellness center aanwezig. Hier vindt u een verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna, Turks stoombad, dompelbad en belevenisdouches. Een beautybehandeling of massage maken de verwendag helemaal compleet. In Son Caliu Hotel & Spa Oasis kunt u ook actief aan de slag in de fitnessruimte of op de tennisbaan. Verder zijn er 2 restaurants en 2 bars.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor deze accommodatie op: Sunliner – Son Caliu Hotel & Spa Oasis
 

Comfortvilla Luxe Villa's vakantie Spanje 2019

Vakantie aanbieding Son Caliu Hotel & Spa Oasis – Vakantie Portals Nous 2019

Deze accomodatie komt uit het aanbod van Sunliner vakanties. Als allround touroperator van vlieg-, bus- en autovakanties naar Spanje, is het aanbod onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Dankzij compleet nieuwe modules en een volledig nieuw revolutionair boekingssysteem, heeft Sunliner de meest nieuwe en actuele prijzen.

Rechtstreekse koppelingen met de hotels leveren jou veel prijsvoordeel op! Overzichtelijk vind je alle vervoersmogelijkheden (busvakanties, autovakanties en vliegvakanties) handig op een rij gezet. Elk moment van de dag zijn de aanbiedingen naar Spanje voor 2019 up-to-date!

Bezoek de Website van Sunliner

Naast Sunliner zijn er nog een aantal topaanbieders van een heerlijke zonvakantie naar Spanje of een andere zonbestemming. Bekijk alle aanbieders van zonvakanties in 2019 op: Zonvakantie aanbieders