Shoestring Rondreizen

Boek een fantastische rondreis in 2019 bij Shoestring Rondreizen. Deze reisorgansatie biedt onder andere groepsrondreizen aan op basis van het vrijheid-blijheid principe. Ze laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.

Aanbod Shoestring Rondreizen in 2019

Het aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. De site geeft online informatie over de beschikbaarheid van de mooie reizen en deze zijn ook direct boekbaar.

Ze verkopen direct aan klanten wat betekent dat er geen reisbureau’s tussen zitten. Dit scheelt weer in de kosten. De website is het visitekaartje van Shoestring en je kunt er van alle reizen veel foto’s, films en geschreven informatie vinden. Tevens bieden ze de mogelijkheid aan de klanten om virtueel met elkaar in contact te komen voordat de reis is vertrokken. Ideaal !

Uiteraard is deze reisorganisatie aangesloten bij de Stichting Garantie Reisgelden, de ANVR en het calamiteitenfonds.

Soorten reizen:

  • Groepsreizen
  • Singlereizen (alleen reizen in een groep (21-45 jaar)
  • Individuele rondreizen
Wat zegt Shoestring over de rondreizen:

Welke reizen staan er op jouw bucketlist? Wordt het Japan, Cuba of misschien wel Zuid-Afrika? Met Shoestring ga je verder dan je ooit had kunnen dromen. Onvergetelijke groeps-, single- én individuele rondreizen voor de beste prijs. Wie wil dat nou niet? Vind jouw ideale reis; wij zijn benieuwd hoe vér jij gaat?!

Bekijk alle reizen op de Website Shoestring

 

Shoestring rondreizen en avontuurlijke groepsreizen