Rondreis Op De Fiets Italië Verkennen – 10 dagen – Italië

Kies in 2019 voor de Rondreis Op De Fiets Italië Verkennen – 10 dagen. Ontdek het fantastische land Italië tijdens een rondreis in 2019 – Fietsen in Italië kent meerdere gezichten. Er zijn beroemde wielerwedstrijden zoals Milaan – San Remo, de Giro d’Italia of de nieuwe klassieker Strade Bianche. Anderzijds wordt er ook steeds meer geïnvesteerd in nieuwe fietspaden, en zijn er genoeg vlakke delen om per fiets te ontdekken. Langs de Brentarivier bijvoorbeeld, in de omgeving van Venetië, of om de diverse Meren. Iets uitdagender, maar wel door een prachtig landschap is de Chiantistreek in Toscane.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van deze reis: TUI – Rondreis Op De Fiets Italië Verkennen
 

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen in 2019

Aanbieder van de Rondreis Op De Fiets Italië Verkennen – 10 dagen – Italië 2019

Deze fantastasche 10-daagse rondreis in Italië wordt aangeboden door TUI. Ze bieden nog veel meer unieke rondreizen aan naar vele bestemmingen. Of je nu een rondreis in Amerika of een unieke reis door IJsland, ze bieden het allemaal. Dankzij de goedkope rondreizen van TUI, reis je veilig naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis.

Tui is een van de grootste vakantie aanbieders van Nederland. Tui heeft naast rondreizen in Italië ook een enorm uitgebreid assortiment van voordelige zonvakanties in 2019. Ze bieden daarnaast ook heerlijke wintersportvakanties, autovakanties en stedentrips aan. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! TUI is uiteraard aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het calamiteitenfonds.

Bezoek de Website van TUI en boek jouw ideale voordelige vakantie.

Naast TUI zijn er nog een aantal topaanbieders van geweldige rondreizen in 2019 op vele bestemmingen. Bekijk alle aanbieders van rondreizen in 2019 op: Rondreis aanbieders