Portucasa vakantiehuizen Portugal

Portucasa vakantiehuizen brochure vakantie Portugal 2019 – Alle huizen van Portucasa zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern. Deze organisatie kent ieder gebied goed en heeft ieder huis bezocht. Het aanbod van Portucasa bevat vakantiehuizen aan het strand in West Algarve, landelijk gelegen woningen in Centraal Algarve tot vakantievilla’s dicht bij de Spaanse grens in de Oost Algarve.

Deze reisaanbieder heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Portugal, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan. Deze organisarie wil de ontdekkingen met gasten te kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

De eigenaar van dit reisbureau heeft jarenlang in de Algarve gewoond. Hij kent ieder gebied erg goed. De door hem uitgekozen huizen liggen op de mooiste plekjes en zijn persoonlijk door hem beoordeeld. Behalve in de Algarve biedt Portucasa ook nog vakantiehuizen aan in Spanje: Andalusië, Catalonië, Balearen, Levante en Canarische eilanden.

Bekijk alle fantastische vakantiehuizen op: Portucasa.nl

Portucasa vakantiehuizen aanbiedingen Portugal 2019