Individuele rondreis Tanzania – 21 dagen

Individuele rondreis Tanzania 2019 – 21 dagen – Kenia & Tanzania; Laat Oost Afrika je hart veroveren en ga mee naar de plek waar tijd een andere betekenis heeft! Het is natuurlijk een combinatie die tot de verbeelding spreekt. Het allerbeste van wat Oost Afrika te bieden heeft. Deze reis neemt je mee naar de Masai Mara en de Serengeti zodat de kans dat je (een deel van) de migratie ziet wel erg groot wordt. Verder hebben we een keur aan bijzondere plekken opgenomen en is er aan het einde van de reis ook echt nog tijd om tot jezelf te komen op de hagelwitte stranden van Zanzibar.

Bekijk de prijzen en data op: Dagboekreizen – Individuele rondreis Tanzania
 

dagboekreizen aanbod van rondreizen in 2019

Aanbieder Individuele rondreis Tanzania – 21 dagen

Dagboekreizen is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

Het concept is gebaseerd op eigen dagboeken van de vele rondreizen die de medewerkers van Dagboekreizen door Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië maakten en nog steeds jaarlijks maken. Ze nemen de lezer mee in het verhaal als idee voor zijn eigen reisverhaal.

Mogelijkheden bij Dagboek Reizen:
• Zelf een Rondreis Samen Stellen. Hiervoor is er een handzame manier bedacht. De klant zoekt de plekken bij elkaar naar gelang het aantal dagen dat hij wil reizen in het land van zijn keuze. Vervolgens gaat Dagboekreizen voor de klant aan de slag om een offerte samen te stellen.
• De klant kan de Individuele Dagboek Reis boeken die wordt aangeboden. Deze reis is gebaseerd op de onderzoeksreis die de medewerkers hebben gemaakt maar dan iets uitgebreider en met de in onze ogen meest ideale „flow” en keuze van accommodaties.

Bezoek de Website van Dagboekreizen

Naast Dagboek reizen zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van rondreizen naar vele bestemmingen in de wereld. Bekijk alle aanbieders van rondreizen in 2019 op: Rondreizen aanbieders