Individuele rondreis Guatemala en Belize – 18 dagen

Individuele rondreis Guatemala en Belize 2019 – 18 dagen – Guatemala en Belize; van Maya’s tot reggae. Belize als bestemming alleen is vooral niet handig qua vluchten maar behalve dat is het denken wij ook heel erg leuk om er nog een klein beetje Guatemala aan toe te voegen voor de sfeer! Daarom deze reis bedacht waarbij de nadruk natuurlijk wel licht op Belize met zijn rijke jungle en heerlijke Caraïbische eiland sfeer… Je begint in oud koloniaal Antigua om dan via het meer van Atitlan en de prachtige kleurrijke indianenmarkt van Chichicastenango de jungle van Midden Amerika in te trekken. Via het weinig bezochte Semuc Champey kom je in Tikal wat onze favoriet is qua Maya complexen. San Ignacio en Cockscomb zijn puur natuur bestemmingen. Bij de ene ligt de nadruk op actief zelf ervaren, bij de ander op dieren proberen te spotten. Tot slot een lekker eiland om onder de invloed van Bob Marley lekker over de reis te mijmeren vooraleer je terugvliegt.

Bekijk de prijzen en data op: Dagboekreizen – Individuele rondreis Guatemala en Belize
 

dagboekreizen aanbod van rondreizen in 2019

Aanbieder Individuele rondreis Guatemala en Belize – 18 dagen

Dagboekreizen is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

Het concept is gebaseerd op eigen dagboeken van de vele rondreizen die de medewerkers van Dagboekreizen door Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië maakten en nog steeds jaarlijks maken. Ze nemen de lezer mee in het verhaal als idee voor zijn eigen reisverhaal.

Mogelijkheden bij Dagboek Reizen:
• Zelf een Rondreis Samen Stellen. Hiervoor is er een handzame manier bedacht. De klant zoekt de plekken bij elkaar naar gelang het aantal dagen dat hij wil reizen in het land van zijn keuze. Vervolgens gaat Dagboekreizen voor de klant aan de slag om een offerte samen te stellen.
• De klant kan de Individuele Dagboek Reis boeken die wordt aangeboden. Deze reis is gebaseerd op de onderzoeksreis die de medewerkers hebben gemaakt maar dan iets uitgebreider en met de in onze ogen meest ideale „flow” en keuze van accommodaties.

Bezoek de Website van Dagboekreizen

Naast Dagboek reizen zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van rondreizen naar vele bestemmingen in de wereld. Bekijk alle aanbieders van rondreizen in 2019 op: Rondreizen aanbieders