Individuele rondreis Colombia – 21 dagen

Individuele rondreis Colombia 2019 – 21 dagen – Colombia; een grote tropische verrassing. Je kunt tegenwoordig geen reisblad open slaan of er staat iets over Colombia in. En dat is terecht. De reis die wij als voorbeeld hebben genomen laat vooral goed zien hoe divers het land is. Je begint in de Andes in Bogota, echt een hele leuke stad. Dan door naar de Tatacoa, niet een echte woestijn al voet dat wel zo. De beelden in San Agustin doen aan als ware jet op Paaseiland om vervolgens via de koffie driehoek aan de Caraïsche kust te bezoeken.

Bekijk de prijzen en data op: Dagboekreizen – Individuele rondreis Colombia
 

dagboekreizen aanbod van rondreizen in 2019

Aanbieder Individuele rondreis Colombia – 21 dagen

Dagboekreizen is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

Het concept is gebaseerd op eigen dagboeken van de vele rondreizen die de medewerkers van Dagboekreizen door Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië maakten en nog steeds jaarlijks maken. Ze nemen de lezer mee in het verhaal als idee voor zijn eigen reisverhaal.

Mogelijkheden bij Dagboek Reizen:
• Zelf een Rondreis Samen Stellen. Hiervoor is er een handzame manier bedacht. De klant zoekt de plekken bij elkaar naar gelang het aantal dagen dat hij wil reizen in het land van zijn keuze. Vervolgens gaat Dagboekreizen voor de klant aan de slag om een offerte samen te stellen.
• De klant kan de Individuele Dagboek Reis boeken die wordt aangeboden. Deze reis is gebaseerd op de onderzoeksreis die de medewerkers hebben gemaakt maar dan iets uitgebreider en met de in onze ogen meest ideale „flow” en keuze van accommodaties.

Bezoek de Website van Dagboekreizen

Naast Dagboek reizen zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van rondreizen naar vele bestemmingen in de wereld. Bekijk alle aanbieders van rondreizen in 2019 op: Rondreizen aanbieders