Individuele rondreis Cambodja en Thailand – 17 dagen

Individuele rondreis Cambodja en Thailand 2019 – 17 dagen – Thailand en Cambodja; Natuur en mystiek gaan hand in hand. Deze schitterende reis door Thailand en Cambodja laat je kennis maken met de allermooiste plekken van beide landen op een heerlijke ontspannen manier. Je begint in Bangkok waarna je via Chiang Mai terecht komt bij een van de mooiste plekken ter wereld; de tempels van Angkor. Daarna is het tijd voor de natuur en ga je op zoek naar gibbons in het sprookjesachtige Khao Sok National Park. Je beëndigt de reis aan de azuurblauwe zee op Koh Samui.

Bekijk de prijzen en data op: Dagboekreizen – Individuele rondreis Cambodja en Thailand
 

dagboekreizen aanbod van rondreizen in 2019

Aanbieder Individuele rondreis Cambodja en Thailand – 17 dagen

Dagboekreizen is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

Het concept is gebaseerd op eigen dagboeken van de vele rondreizen die de medewerkers van Dagboekreizen door Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië maakten en nog steeds jaarlijks maken. Ze nemen de lezer mee in het verhaal als idee voor zijn eigen reisverhaal.

Mogelijkheden bij Dagboek Reizen:
• Zelf een Rondreis Samen Stellen. Hiervoor is er een handzame manier bedacht. De klant zoekt de plekken bij elkaar naar gelang het aantal dagen dat hij wil reizen in het land van zijn keuze. Vervolgens gaat Dagboekreizen voor de klant aan de slag om een offerte samen te stellen.
• De klant kan de Individuele Dagboek Reis boeken die wordt aangeboden. Deze reis is gebaseerd op de onderzoeksreis die de medewerkers hebben gemaakt maar dan iets uitgebreider en met de in onze ogen meest ideale „flow” en keuze van accommodaties.

Bezoek de Website van Dagboekreizen

Naast Dagboek reizen zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van rondreizen naar vele bestemmingen in de wereld. Bekijk alle aanbieders van rondreizen in 2019 op: Rondreizen aanbieders