Hotel Samsara – Vakantie Jamaica

Boek Hotel Samsara voor een fantastische zonvakantie in 2019 op de Jamaica – Tomorrow people … De relaxte klanken van Ziggy Marley klinken op de achtergrond als je wat rum punch bestelt bij Hotel Samsara’s gezellige bar. Samsara is eenvoudig en basic, maar met cottages in een tropische tuin en bijzondere kamers-op-palen aan zee is je verblijf wel echt op z’n Jamaicaans. Met een hangmat op het terras en een onbeperkte wifi verbinding voel je je direct thuis. Plons in het zwembad of daal het trappetje af naar zee. Onderaan de kliffen van Negril wachten tropische vissen. En als je geluk hebt, spot je zelfs dolfijnen. Wil je op het zand liggen, dan brengt de vrolijke bus driver je naar Hotel Legends, de grote zus van Samsara. Deze zonvakantie proef je de relaxte sfeer van Jamaica. No worries.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor deze accommodatie op: TUI – Hotel Samsara
 

TUI sensimar zonvakanties voor volwassenen

Vakantie aanbieding Samsara – Vakantie Jamaica 2019

Boek je vakantie naar Negril in Hotel Samsara voor je vakantie in 2019 naar Jamaica bij TUI. Deze reisorganisatie is een fantastische zonvakantie aanbieder en biedt fantastische hotels en resorts in Jamaica aan. Ideaal dus als je op zoek bent naar een mooie vakantie aanbieding naar deze prachtige bestemming voor 2019.

Tui is een van de grootste vakantie aanbieders van Nederland. Tui heeft naast zonvakanties in Jamaica ook een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties in 2019 naar andere (zon)bestemmingen. Ze bieden ook unieke rondreizen, wintersportvakanties, autovakanties en stedentrips aan. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! TUI is uiteraard aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het calamiteitenfonds.

Bezoek de Website van TUI en boek jouw ideale voordelige vakantie.

Naast TUI zijn er nog een aantal topaanbieders van een heerlijke zonvakantie naar Jamaica of een andere zonbestemming. Bekijk alle aanbieders van zonvakanties in 2019 op: Zonvakantie aanbieders