Hotel Fodele Beach & Waterpark Resort – Vakantie Kreta

Boek Hotel Fodele Beach & Waterpark Resort voor een heerlijke zonvakantie in 2019 in Griekenland (Kreta) – In deze waterrijke en groene omgeving vindt u het uitstekende All Inclusive hotel Fodele Beach, met haar eigen waterpark op de top van de heuvel. De kinderen zullen zich hier optimaal vermaken, ze kunnen namelijk zo vaak ze willen van de glijbanen roetsjen terwijl u heerlijk aan het zwembad of het mooie zandstrand ligt. Het Fodele Beach Resort is dan ook uitstekend geschikt voor jong en oud!

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor deze accommodatie op: TUI – Hotel Fodele Beach & Waterpark Resort
 

Tui zonvakanties Griekenland 2019

Vakantie aanbieding Fodele Beach & Waterpark Resort – Vakantie Kreta 2019

Boek je vakantie naar Kreta in Hotel Fodele Beach & Waterpark Resort voor je vakantie in 2019 naar Griekenland bij TUI. Deze reisorganisatie is een fantastische zonvakantie aanbieder en biedt meer dan 500 hotels en appartementen in Griekenland aan. Ideaal dus als je op zoek bent naar een mooie vakantie aanbieding voor 2019.

Tui is een van de grootste vakantie aanbieders van Nederland. Tui heeft naast zonvakanties in Griekenland ook een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties in 2019 naar andere (zon)bestemmingen. Ze bieden ook unieke rondreizen, wintersportvakanties, autovakanties en stedentrips aan. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

Bezoek de Website van TUI en boek jouw ideale voordelige vakantie.

Weer en Klimaat in Griekenland

Het mediterrane klimaat trekt in de zomer miljoenen zonaanbidders naar Griekenland. Op het vasteland en de vele Griekse eilanden – Kreta en Rhodos zijn het bekendst – klimt het kwik overdag naar 30°C. Zomers is het kurkdroog. Alleen in het uiterste noorden regent het. De meeste neerslag valt tussen oktober en maart. De temperatuur ligt in de winter tussen de 10 en 15°C. De actieve vakantieganger kan in de winter skiën in het bergachtige noorden.
(Bron: Weeronline.nl)

Naast TUI zijn er nog een aantal topaanbieders van een heerlijke zonvakantie naar Griekenland of een andere zonbestemming. Bekijk alle aanbieders van zonvakanties in 2019 op: Zonvakantie aanbieders