Happy Village & Camping – Kamperen in Roma

Happy Village & Camping – Vakantie Roma (Italië) 2019 – Camping in Roma – De camping heeft meerdere grasvelden en terrassen tegen een helling met acacia’s. Omgeven door velden. De staanplaatsen zijn afgebakend door heggen en hebben schaduw van bomen. Het openluchtzwembad is omringd door veel groen. Er staan ligstoelen en parasols. Weg binnen gehoorsafstand. Pendeldienst naar het metrostation en dan ben je binnen een halfuur in het centrum van Rome. Deze camping is goedkoop en gemakkelijk online te boeken voor je vakantie in 2019.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Anwbcamping – Happy Village & Camping
 

ANWB Campings 2019 – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Aanbieder Happy Village & Camping – Vakantie Roma 2019

Deze camping komt uit het aanbod van ANWB campings. Deze vakantie aanbieder is dé allround aanbieder van campings in Europa. ANWB camping biedt een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Ze hebben een zeer divers aanbod van onder andere topcampings, Glamping, campings voor onderweg, gezinscampings en campings aan zee.

Bekijk alle campings en kampeervakanties voor 2019 op de Website Anwbcamping

Naast Anwbcamping zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van campings naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van campings in 2019 op: Kampeervakantie aanbieders