H. Top Pineda Palace – Vakantie Pineda de Mar

H. Top Pineda Palace – Vakantie Pineda de Mar 2019 – H. Top Pineda Palace is perfect gelegen tegenover het strand in Pineda de Mar. In dit hotel vindt u op het dakterras een buitenzwembad en een kinderbad, omringd door een mooi zonneterras met ligstoelen. Vanaf deze plek kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de kustlijn. Ter ontspanning biedt H. Top Pineda Palace een sauna en jacuzzi, waar u heerlijk de tijd heeft terwijl de kinderen zich in de miniclub vermaken. Ook komen sportievelingen volop aan hun trekken, want dankzij de fitnessruimte en de sportactiviteiten bij zowel het hotel als op het strand blijft u goed in vorm. In H. Top Pineda Palace kunt u heerlijk eten in het buffetrestaurant en lekkere drankjes bestellen in de bar. Kortom, u vindt er alles voor een plezierig verblijf.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor deze accommodatie op: Sunliner – H. Top Pineda Palace
 

Comfortvilla Luxe Villa's vakantie Spanje 2019

Vakantie aanbieding H. Top Pineda Palace – Vakantie Pineda de Mar 2019

Deze accomodatie komt uit het aanbod van Sunliner vakanties. Als allround touroperator van vlieg-, bus- en autovakanties naar Spanje, is het aanbod onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Dankzij compleet nieuwe modules en een volledig nieuw revolutionair boekingssysteem, heeft Sunliner de meest nieuwe en actuele prijzen.

Rechtstreekse koppelingen met de hotels leveren jou veel prijsvoordeel op! Overzichtelijk vind je alle vervoersmogelijkheden (busvakanties, autovakanties en vliegvakanties) handig op een rij gezet. Elk moment van de dag zijn de aanbiedingen naar Spanje voor 2019 up-to-date!

Bezoek de Website van Sunliner

Naast Sunliner zijn er nog een aantal topaanbieders van een heerlijke zonvakantie naar Spanje of een andere zonbestemming. Bekijk alle aanbieders van zonvakanties in 2019 op: Zonvakantie aanbieders