Fietsvakanties

Geniet van een fantastische fietsvakantie in 2019, ontdek nieuwe landen en streken op de fiets. We hebben de beste reisbureaus geselecteerd welke allen een divers aanbod fietsvakanties in 2019 aanbieden. Van groepsreizen tot individuele fietstochten en uiteraard nog veel meer. Lees hieronder over de fietsvakanties en fietsreizen in 2019 bij de door ons geselecteerde reisbureaus en touroperators.

Aktivatours fietsreizen in 2019

Aktivatours fietsvakanties 2019

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen.

Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

Bekijk alle fietsvakanties voor 2019 op: Aktivatours aanbod 2019

Fiets-Fun fietsvakanties in 2019

Fiets fun Fietsreizen 2019

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.

Men kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen de mensen langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Bekijk alle reizen op: Fiets-Fun fietsvakanties