Fietsvakantie Moezel Metz Koblenz 8 dagen – Duitsland

Fietsvakantie Moezel Metz Koblenz 8 dagen – Duitsland 2019 – De mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar de Franse plaats Metz te reizen voor een tocht door het bekendste wijngebied van Duitsland. De opmerking “het is dichtbij, maar het lijkt of je ver weg bent” is hier zeker op zijn plaats. Neem de tijd om de lieflijke Moezel-streek te verkennen vanaf Metz tot in Koblenz, waar Moezel en Rijn samenvloeien. De heuvels langs de rivier zijn bedekt met wijnstokken waaraan de druiven stoven in de zon en rijpen tot de oogst in oktober. Wie heeft nog niet de heerlijke wijnen geproefd die uit dit gebied komen? Toch is deze fietsreis niet alleen een aanrader voor wijnliefhebbers.

Het glooiende landschap met haar begroeide heuvels, doorsneden door de meanderende rivier, nodigt een ieder uit tot een ontdekkingstocht per fiets. Misschien wilt u de omgeving ook eens vanaf het water bekijken? Dan kunt u vanuit diverse plaatsen een boottochtje maken. Start in MetzVanuit Metz, prachtig gelegen aan de Mosel, in het noordoosten van Frankrijk start de route over het nieuwe fietspad: Veloroute Charles de Temeraire naar het drielandenpunt Duitland/Luxemburg en Frankrijk. Onderweg kunt u in gezellige plaatsjes als Bernkastel-Kues, Traben-Trarbach en Cochem heerlijk lunchen onder het genot van een glaasje wijn. Dat wordt compleet genieten! Deze reis is ook beschikbaar met trein

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid voor deze reis op: Aktivatours – Moezel Metz Koblenz 8 dagen
 

aktiva tours fietsvakanties en fietsreizen in 2019

Aanbieder Fietsvakantie Moezel Metz Koblenz 8 dagen – Duitsland 2019

Deze fietsreis in 2019 komt uit het aanbod van Aktiva Tours. Deze reisorganisatie behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen.

Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

Bezoek de Website Aktivatours

Naast Aktiva Tours zijn er nog een aantal topaanbieders van fietsreizen naar vele bestemmingen. Bekijk alle aanbieders van fietsvakanties in 2019 op: Fietsvakantie aanbieders