Camping La Pineta – Kamperen in Genova

Camping La Pineta – Vakantie Genova (Italië) 2019 – Camping in Sestri Levante – Deze terrasvormige camping ligt op een heuvel met uitzicht op een scheepswerf en verderop de zee en bergen. Op het bovenste deel bevinden zich tentplaatsen, terwijl zich onderaan enkele camper- en caravanplaatsen bevinden. De ondergrond bestaat uit grind. De standplaatsen hebben schaduw van pijnbomen, eucalyptussen en mimosa’s. Het sanitair is eenvoudig en de afstand naar het kiezelstrand is ca. 500 meter. Er is een restaurant/pizzeria. De weg naar het terrein is enigszins smal/steil. Deze camping is goedkoop en gemakkelijk online te boeken voor je vakantie in 2019.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Anwbcamping – Camping La Pineta
 

ANWB Campings 2019 – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Aanbieder Camping La Pineta – Vakantie Genova 2019

Deze camping komt uit het aanbod van ANWB campings. Deze vakantie aanbieder is dé allround aanbieder van campings in Europa. ANWB camping biedt een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Ze hebben een zeer divers aanbod van onder andere topcampings, Glamping, campings voor onderweg, gezinscampings en campings aan zee.

Bekijk alle campings en kampeervakanties voor 2019 op de Website Anwbcamping

Naast Anwbcamping zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van campings naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van campings in 2019 op: Kampeervakantie aanbieders