Camping & Groepsaccommodaties De Veerhoeve – Kamperen in Zeeland

Camping & Groepsaccommodaties De Veerhoeve – Vakantie Zeeland 2019 – Camping in Wolphaartsdijk – Het gevarieerd ingerichte kampeerterrein ligt dichtbij het Veerse Meer. De staanplaatsen bevinden zich op verscheidene velden langs de rand van het terrein. Enkele plaatsen liggen aan sierwater. Tussen deze plaatsen en het water staat een hek. Er zijn een vulstation voor duikflessen en een spoelplaats voor duikerspakken. Op loopafstand liggen een zandstrandje, vier jachthavens, meerdere restaurants en een minigolfbaan. In het hoogseizoen is er een veerboot naar Kortgene. Deze camping is goedkoop en gemakkelijk online te boeken voor je vakantie in 2019.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Anwbcamping – Camping & Groepsaccommodaties De Veerhoeve
 

ANWB Campings 2019 – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Aanbieder Camping & Groepsaccommodaties De Veerhoeve – Vakantie Zeeland 2019

Deze camping komt uit het aanbod van ANWB campings. Deze vakantie aanbieder is dé allround aanbieder van campings in Europa. ANWB camping biedt een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Ze hebben een zeer divers aanbod van onder andere topcampings, Glamping, campings voor onderweg, gezinscampings en campings aan zee.

Bekijk alle campings en kampeervakanties voor 2019 op de Website Anwbcamping

Naast Anwbcamping zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van campings naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van campings in 2019 op: Kampeervakantie aanbieders