Camping Garden Tourist – Kamperen in Brescia

Camping Garden Tourist – Vakantie Brescia (Italië) 2019 – Camping in Manerba del Garda – Deze kleine camping ligt midden in een oase van groene natuur op 200 m afstand van het Gardameer. De toeristische staanplaatsen zijn veelal schaduwrijk. Het sanitair is eenvoudig en schoon. Het rechthoekige zwembad heeft ligstoelen en parasols. Bij het Gardameer is een zand- en kiezelstrand. Ook is het mogelijk om een boei te huren om een boot aan te leggen. Vlak bij de camping liggen restaurants en een supermarkt. Deze camping is goedkoop en gemakkelijk online te boeken voor je vakantie in 2019.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Anwbcamping – Camping Garden Tourist
 

ANWB Campings 2019 – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Aanbieder Camping Garden Tourist – Vakantie Brescia 2019

Deze camping komt uit het aanbod van ANWB campings. Deze vakantie aanbieder is dé allround aanbieder van campings in Europa. ANWB camping biedt een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Ze hebben een zeer divers aanbod van onder andere topcampings, Glamping, campings voor onderweg, gezinscampings en campings aan zee.

Bekijk alle campings en kampeervakanties voor 2019 op de Website Anwbcamping

Naast Anwbcamping zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van campings naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van campings in 2019 op: Kampeervakantie aanbieders