Camping Edy – Kamperen in Imperia

Camping Edy – Vakantie Imperia (Italië) 2019 – Camping in Diano Marina – Steile terrassencamping met olijfbomen, gelegen in een heuvellandschap en onder de autostrada A 10. De standplaatsen zijn afgebakend door hagen. Het strand ligt op 300 m, het stadscentrum op 150 m. In het hoogseizoen is het zwembad, met solarium en hydromassage, geopend. De camping beschikt over een kinderspeeltuin, voetbalveld en tennisbaan. Deze camping is nog niet door de ANWB geinspecteerd. Deze camping is goedkoop en gemakkelijk online te boeken voor je vakantie in 2019.

Bekijk de prijzen, data en beschikbaarheid op: Anwbcamping – Camping Edy
 

ANWB Campings 2019 – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Aanbieder Camping Edy – Vakantie Imperia 2019

Deze camping komt uit het aanbod van ANWB campings. Deze vakantie aanbieder is dé allround aanbieder van campings in Europa. ANWB camping biedt een ruim en gevarieerd aanbod van allerlei verschillende typen campings, zowel voor families of voor gasten die er graag met zijn tweeën op uit trekken. Ze hebben een zeer divers aanbod van onder andere topcampings, Glamping, campings voor onderweg, gezinscampings en campings aan zee.

Bekijk alle campings en kampeervakanties voor 2019 op de Website Anwbcamping

Naast Anwbcamping zijn er nog een aantal fantastische aanbieders van campings naar vele bestemmingen in heel Europa. Bekijk alle aanbieders van campings in 2019 op: Kampeervakantie aanbieders