Appartementen Moby Dick – Vakantie Benidorm

Appartementen Moby Dick – Vakantie Benidorm 2019 – Apartamentos Moby Dick is rustig gelegen op loopafstand van het oude stadscentrum van Benidorm en het Levante strand. In de directe omgeving zijn verschillende restaurants, bars en winkels te vinden. Het complex beschikt over een buitenzwembad en een apart kinderbadje. Rondom staan ligstoelen voor u klaar, maar u kunt ook plaatsnemen op het terras van het eetcafe en proeven van de gevarieerde menukaart. Apartamentos Moby Dick is in Nederlands beheer; dat is onder andere terug te zien in de gerechten.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor deze accommodatie op: Sunliner – Appartementen Moby Dick
 

Comfortvilla Luxe Villa's vakantie Spanje 2019

Vakantie aanbieding Appartementen Moby Dick – Vakantie Benidorm 2019

Deze accomodatie komt uit het aanbod van Sunliner vakanties. Als allround touroperator van vlieg-, bus- en autovakanties naar Spanje, is het aanbod onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Dankzij compleet nieuwe modules en een volledig nieuw revolutionair boekingssysteem, heeft Sunliner de meest nieuwe en actuele prijzen.

Rechtstreekse koppelingen met de hotels leveren jou veel prijsvoordeel op! Overzichtelijk vind je alle vervoersmogelijkheden (busvakanties, autovakanties en vliegvakanties) handig op een rij gezet. Elk moment van de dag zijn de aanbiedingen naar Spanje voor 2019 up-to-date!

Bezoek de Website van Sunliner

Naast Sunliner zijn er nog een aantal topaanbieders van een heerlijke zonvakantie naar Spanje of een andere zonbestemming. Bekijk alle aanbieders van zonvakanties in 2019 op: Zonvakantie aanbieders