Aanbiedingen

Op zoek naar de beste vakantie aanbiedingen? Geniet van kortingen en acties die nu beschikbaar zijn bij de beste reisorganisaties. Kortom de beste aanbiedingen voor vliegtickets, zonvakanties, lastminutes, vakantiehuizen en nog veel meer soorten reizen en vakanties.

korting van 30 euro op vliegtickets

KLM Werelddeal Weken 2019 – korting 30 euro op vliegtickets

De KLM Werelddeal Weken zijn weer van start gegaan bij Vliegtickets.nl! Bovenop de scherpe Werelddeal Weken-prijzen geeft deze organisatie nog een extra korting van € 30,- p.p. op alle KLM WDW bestemmingen. De korting geldt dus enkel op de bestemmingen die meedoen aan de KLM Werelddeal Weken, ofwel met vertrek AMS en airline KLM.

Bekijk de vliegticket aanbiedingen op: Vliegtickets – Werelddeal weken
 

Wintersport aanbiedingen

Interhome – Last-minute wintersport 2019 kortingen

Interhome heeft nu goedkope last minute aanbiedingen beschikbaar voor vakantiehuizen op de mooiste wintersportbestemmingen. De skicondities zijn erg goed momenteel, wat ervoor zorgt dat velen toch nog geprikkeld worden om dit seizoen op wintersport te gaan. De last minute aanbiedingen lopen op tot wel meer dan 30%!

Bekijk de aanbiedingen op: Interhome lastminute kortingen
 

last-minute hotel aanbiedingen 2019

Hotelsviva – Vakantie Mallorca vroegboekkorting

De Spaanse hotelketen Hotelsviva.com heeft super vroegboekkortingen beschikbaar. De Viva hotels op Mallorca zijn in januari te boeken met een extra hoge vroegboekkorting van maar liefst 30%!

Hotelsviva bestaat uit een hotelketen met 7 top kwaliteit hotels op Mallorca en Menorca met een totaal van meer dan 9000 kamers. Alle hotels hebben een uitstekende ligging vlakbij het strand en op sommige van de meest spectaculaire fun and family bestemmingen van de eilanden. Viva Hotels biedt haar gasten de meest complete en comfortabele faciliteiten. Hotels Viva is de ideale oplossing voor families die een First Class vakantie willen beleven in Mallorca of Menorca. Veel van de hotels zijn ook volledig aangepast aan sportliefhebbers.

Bekijk de korting op: Hotelsviva – 30% vroegboekkorting